Νέα της ηλ.τάξης

Νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Προγράμματος E-learning

 
Φωτογραφία ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY
Νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Προγράμματος E-learning
από ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY - Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2012, 3:46 μμ
 

NEA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Έναρξη Μαθημάτων: 14 Μαΐου 2012

Υποβολές αιτήσεων: από 21 Μαρτίου έως 7 Μαΐου 2012

Το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής είναι σχεδιασμένο να καλύψει πλήρως τις σημερινές αυξημένες πρακτικές απαιτήσεις του χώρου της Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Επιστήμης, καθώς και θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική των Επιχειρήσεων και τη Λογιστική αναλύοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών λειτουργιών του οικονομικού συστήματος. Παράλληλα, έχει προστεθεί μια νέα Θεματική Ενότητα που πραγματεύεται μεθοδολογίες και τεχνικές σύγχρονης Διοίκησης Έργων και περιλαμβάνει την εκμάθηση μέσω πρακτικών παραδειγμάτων ενός εκ των δημοφιλέστερων προγραμμάτων διοίκησης έργων.

Το Πρόγραμμα Σπουδών αποτελείται από 6 Διδακτικές Θεματικές Ενότητες και δύο ξεχωριστές κατηγορίες μαθημάτων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής:

1. Επενδυτικές Αποφάσεις

2. Χρηματοοικονομικό Σύστημα: Οικονομική Ανάλυση και Θεσμικό Πλαίσιο

3. Χρηματοδότηση ΜΜΕ

4. Διεθνείς Συναλλαγές και Επενδύσεις

5. Λογιστική και Ελεγκτική

6. Διοίκηση Έργων (Project Management)

7.  i) Προετοιμασία Εξετάσεων TOEIC, TOEFL, IELTS

  ii) Μαθήματα Πληροφορικής

Η παρακολούθηση του Προγράμματος γίνεται αποκλειστικά από το Διαδίκτυο μέσω απλού εκπαιδευτικού λογισμικού και παρέχεται ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και συνεχής εκπαιδευτική υποστήριξη.

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις από πτυχιούχους όλων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο ένα ή και περισσότερα μαθήματα των Θεματικών Ενοτήτων. Η επιτυχής ολοκλήρωση κάθε μαθήματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.

Δείτε το Syllabus Μαθημάτων

Το Πρόγραμμα συμμεριζόμενο τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες έχει προβεί σε μείωση των διδάκτρων, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν κάποιο από τα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών.

Δείτε το Κόστος Διδάκτρων

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα http://elearning.xrh.unipi.gr, να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 4142186 ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: learnxrh@unipi.gr.