Νέα της ηλ.τάξης

Νέα Τμήματα E-learning 05.03.12

 
Φωτογραφία ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY
Νέα Τμήματα E-learning 05.03.12
από ΑΝΝΑ KAPAMOΛEΓKOY - Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012, 3:19 μμ
 

Σας υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Μαρτίου 2012 ξεκινούν νέα τμήματα μαθημάτων του Προγράμματος E-learning Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Επισυνάπτουμε τη σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και κατάσταση διδάκτρων ανά μάθημα και κατηγορία έκπτωσης. Η προθεσμία υποβολής αίτησης λήγει σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012.

Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα διενεργηθεί κλήρωση ανάμεσα στους εγγεγραμμένους του Προγράμματος E-learning στην περίοδο του Μαρτίου 2012 και 5 τυχεροί θα παρακολουθήσουν από ένα επιπλέον μάθημα της επιλογής τους εντελώς δωρεάν! Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι συμμετέχοντες που θα οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους σε ένα ή περισσότερα μαθήματα την τρέχουσα περίοδο. (Το επιπλέον μάθημα δωρεάν παρακολούθησης μπορεί να είναι οποιοδήποτε μάθημα επιλέξει ο συμμετέχοντας αρκεί να είναι ίδιας ή μικρότερης διάρκειας σε σχέση με τα μαθήματα αρχικής εγγραφής του στο Πρόγραμμα). Η κλήρωση θα γίνει παρουσία συμβολαιογράφου και τα ονόματα των 5 τυχερών θα ανακοινωθούν στο site και στην πλατφόρμα του Προγράμματος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 414 2186 ή το e-mail learnxrh@unipi.gr

Με εκτίμηση,
Καραμολέγκου Άννα

Για το Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης
Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής